středa 18. září 2013

Nákupy - L'Oréal Paris

Poslední dobou mě docela zaujala dekorativka L'Oréal Paris. Kdysi mi od této značky mamka občas kupovala řasenky, ale pak jsem tomuto stojanu v drogerii docela dlouho vyhýbala. Napřed kvůli vyšší ceně, pak proto, že spousta značek v parfumeriích měly zajímavější sortiment. Ale když jsem sháněla dobrou tužku na oči, zamířila jsem samozřejmě k němu, protože jejich gelové linky jsou mé oblíbené. Nakonec jsem si sice tužku nekoupila, ale odnesla jsem si postupně několik věcí, které mě zaujaly. Tady jsou mé první dojmy z nich, ale k některým se určitě vrátím v podrobnějších recenzích.





Řasenka L'Oréal Paris False Lash Wings, 300 - 400,- Kč




Tahle řasenka od L'Orealu je jejich nejnovější, i když už ji v drogeriích najdeme nějaký ten pátek. Každopádně já ji mám poprvé a zatím má našlápnuto tak, že nejspíš ne naposledy. Řasenka má rozvinout mé řasy jako motýlí křídla, ale nejsem si moc jistá, co si pod tím představit. Musím ale říct, že s kartáčkem, který má neobvyklý tvar, se skvěle pracuje. Řasy rozčeše a oddělí. Samotná řasenka řasy docela prodlouží a zvýrazní. Já mám své řasy krátké a nevýrazné, takže jsem s celkovým efektem moc spokojená, ale na druhou stranu nemůžu říct, že by se tahle krasavice stala mou nejoblíbenější řasenkou.

Tvářenka L'Oréal Paris Le Blush, 150 Candy Cane Pink, 200 - 300,- Kč




Bohužel, jak jsem spokojená s řasenkou výše, tak z této tvářenky jsem rozpačitá. Balení má perfektní. Sice je plastové, ale celkem hezké a navíc pod tvářenkou skrývá ještě zrcátko a malý štěteček. Zrcátko je rozhodně pozitivum, štěteček je na tom hůř. Je docela hrubý, ale je hodně hustý a určitě použitelný. V podstatě je to jediný štětec, kterým se dá tvářenka pohodlně nabrat. Její barva je moc krásná sladší růžová s odlesky, která na tváři vypadá ještě poměrně zdravě a přirozeně. Jenže problémem je právě to nabírání, tvářenka nejde téměř nabrat a velmi špatně se s ní pracuje. Pořád doufám, že se to nějak zlepší, ale vzhledem k ceně jsem zklamaná.

Oční stíny L'Oréal Paris Color Infaillible, 033 Tender Caramel 99,- Kč




Těmto očním stínům jsem se v drogerii vždycky vyhýbala. Jeden monostín stojí přes 200,- Kč a navíc testery jim zrovna nelichotí. Ale tenhle odstín jsem objevila ve výprodejovém stojanu v Rossmannovi za 99,- Kč a tak jsem se nechala zlákat. A dobře jsem udělala, protože stín je naprosto božský, skvěle pigmentovaný a s bází drží jako přibitý. Odstín 033 Tender Caramel je přesně můj šálek kávy, nebo spíš karamelu. Je to hnědá se vzdáleným nádechem do růžova. Má velmi silný stříbřitý lesk, který rozzáří oko na dálku. Po vyzkoušení tohoto odstínu bych byla ochotná pořídit i další za plnou cenu.

Vyhlazující podkladová báze L'Oréal Paris Studio Secrets Professional, okolo 400,- Kč




Tak, jak jsem chválila řasenku a oční stín, tak k této bázi už mi nestačí slova. Tohle je pro mě doslova malý zázrak. Bází pod make-up už jsem vyzkoušela několik, většina byla extra hladká jako ta snad nejznámější od Dermacolu, ale ani jedna mi příliš nevyhovovala. Ovšem tohle je úplně o něčem jiném. Hustá, ale načechraná struktura opravdu zamaskuje póry a menší vrásky a makeup se po ní nemaže jako po těch typicky hladkých. To by o ní ale pro začátek stačilo, v blízké době se určitě můžete těšit na obsáhlou recenzi tohoto výrobku.



Celkově jsem se svými úlovky od této značky docela spokojená a mám dojem, že s nákupy téhle značky zatím nekončím - na obzoru jsou prý nové rtěnky a lesky na rty, tak se bojím, že se nechám také zlákat.

Jak Vám vyhovuje kosmetika L'Oréal? Máte zkušenost s těmito konkrétními produkty?

4 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Od L'Oréal mám jen černý fix z Ladyboxu. Bohužel mi přijde na drogérku jako drahá kosmetika, za kterou momentálně nejsem ochotná dávat peníze. Na stíny jsme se dívala a jsou opravdu krásné, radši si ale koupím Sleek paletku za 290 Kč. Bohužel momentálně k L'Oréal netíhnu, ale i tak mě recenze zajímají :).

    OdpovědětVymazat
  3. ja mam loreal rada, len by mohol byt trochu lacnejsi :(

    Pozyvam na MEGA BIELENDA GIVEAWAY:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/bielenda-super-mega-giveaway.html

    OdpovědětVymazat